Search
Foto: We Love Padel
Norsk Padel

Høstens første massemønstring i gang

Høstturneringene har som smått begynt i vårt langstrakte land, men det er først med helgens We Love HEAD hos Interpadel Drammen at padelentusiastene virkelig samles i stor skala.

Som alltid samler We Love Padel-turneringene en stor andel av våre nest beste spillere. Denne gang skal over 200 spillere boltre seg på de 11 dobbeltbanene helt nede ved kaia i Drammen. 

Spillerne fordeler seg på tre herreklasser (A, B, C), to kvinneklasser (B, C) og en miksklasse (B).

Midell og Malmkvist førsteseedet

14 sterke par er påmeldt i Herrer A. Førsteseedet basert på tidligere resultater er Andreas Midell og Johan Malmkvist. Det er imidlertid nok av dyktige utfordrere denne helga. Toma Rimac og Goran Asanovic har vist seg som et seigt turneringspar med mye suksess, spesielt i B-grupper over hele Østlandet. Hvis de klarer å slite seg videre fra gruppespillet er de leie å bli kvitt før de plutselig står i finalen og spiller om gull, glitter og frimerker.

Som vanlig er herrenes B-klasse enorm. Denne ganger huser den nærmest vanvittige 88 spillere. Som alltid blir det interessant å se hvordan våre beste kvinner gjør det i konkurranse med mennene. Emma Karlsrud danner nok en gang par med Lars Czwartek, mens Wanda Håbrekke og Hannah Lehfeldt danner en slagkraftig duo som bør kunne sparke godt fra seg. selv i godt selskap. Jannicke Kristiansen ønsker nok også å markere seg i tospann med Robert Andersson.

24 par i C-gruppa er nok det største vi har sett i Norge noen gang, og her er det en del spennende familiekonstellasjoner på gang. Kai og Noah Karlsen, Mille og Max Huse i tillegg til flere samboere, ektefeller og ellers nære bekjente.

Sørlandet mot Østlandet

I Damer-B stiller 12 par klare til kamp. Blant annet tar en koloni fra Sørlandet turen til Drammen for å vise hvor det norske padelhegemoniet skal stå. Ispedd norgesvenner av både svensk og spansk avstamning legger de grunnlaget for en helg spekket av inkluderende padelglede.

8 par stiller også til start i damenes C-gruppe, og det er meget gledelig å se tyve rene kvinnepar til start, i tillegg til de mange jentene som stiller i herreklassene. 

12 par er det også på plass i miksklassen. Som alltid er det vanskelig å spå vinnere i miks, men det blir spennende å se hva miks-spesialistene har å stille opp med mot de som allerede skal gjennom en del kamper i sine kjønnsspesifikke klasser.

Moroa setter i gang allerede fredag ettermiddag. Måtte alle spillere og øvrige entusiaster få en strålende helg i Drammen.

Artikkelen handler om: