Search
Norsk Padel

Tjuvstartet høstsesongen i Letohallen

Noen klarer rett og slett ikke å holde seg unna. Der andre har slikket sol og ladet batteriene, var 68 padelglade amatører samlet til dyst i Eidsvoll.

Midt i en laber tid for padelturneringer hadde arrangørene klart å samle utøvere til to herreklasser, to dameklasser, samt en mix-klasse under InterPadel Letohallen Summer Challenge den siste helga i juli.

Norsk-svensk seier blant herrene

Som normalt var det Herrer B som samlet flest utøvere. 16 par fordelt på fire grupper leverte prestasjoner over hele kvalitetsspekteret i løpet av lørdag og søndag. Fire gruppevinnere gikk således ubeseiret ut av sine respektive grupper og markerte seg som tidligere favoritter.

Erik Faraasen / Henrik Norgren, Angelo Ahumada / Kevin Bryan, Daniel Gustavsson / David Rosenqvist og Jin Sverre Solheim / Haakon Haraldsen gikk alle plettfritt gjennom det innledende spillet. 

Gustavsson og Rosenqvist gikk på en smell mot Kim Sunden og Ali Al Mosawi i kvartfinalen, ellers gikk alle topp-parene videre til semifinale.

Den tidligere så fotballglade Ahumada-familien har vist seg å være noen talentfulle padelspillere også. Denne gang fikk vi også se den tidligere HamKam- og Storhamarspilleren Kevin Bryan Cepeda Ahumada med racket i hånda. Det gikk ikke dårligere enn at han og makker Angelo spilte seg rett til finale. 

Der ble riktignok Erik Faraasen og den tidligere hockeyspilleren og Robinson-deltageren Henrik Norgren for sterke og vant soleklart 6-1, 6-0.

Soto og Haugen beste kvinner

Fire par spilte gruppespill i damer B. Der viste Karianne Soto og Nina Haugen seg som sterkest, selv om de behøvde tie-break for å vinne mot både Johanne Jerven Hestad / Julie Kjendlie og Evy Gullichsen / Janicke Snyen.

Damenes C-gruppe samlet på sin side fem par. Der var Camilla Klausen og Marianne Bjørke uslåelige med sine fire strake seiere.

Best i herrenes C-gruppe var Ketil Aardahl og Olav Berg, som basert på sine kun fire tapte games trygt kan melde seg på i tøffere bekjentskap ved neste anledning.

Åtte par spilte også i mix-turneringen gjennom helgen. Angelo Ahumada og Marianne Bjørke opplevde mye suksess i kjønnsklassene, men de oppnådde også stor suksess som par. De gikk nemlig hele veien etter en spennende finale mot mix-spesialistene Per og Frida Wennevold.

 

Artikkelen handler om: