Search
Norsk Padel

Dette skjer i august

Hetebølge, late dager og avbrekk fra hverdagens mas og kjas. Juli har forhåpentligvis lullet deg inn en tilstand av hvilepuls og velvære, men frykt ikke - snart begynner padelhøsten!

September og oktober er fullbookede måneder for menn og kvinner med racket-vedheng og ballfetisj her til lands, men det viser seg at det er ett og annet å finne på også i august.

Jeg sitter nedpå berget…

Imidlertid er det allerede i siste helg av juli en aktuell turnering i Letohallen. Summer Challenge har i skrivende stund har i skrivende stund 43 påmeldte spillere over potensielt seks ulike klasser. En fin måte å avslutte en stekende ferie på.

Kvalifiseringene til Viaplay Padel Open samler også entusiaster under det absolutte toppnivået over hele landet i august. Ta en titt på denne oversikten over sentere som skal arrangere turnering i Norge i løpet av høsten. Vi vet at dette skjer 13.august i Moss - og påfølgende helg i Elverum og Letohallen.

FEMME Open kommer til PDL Center Oslo 20.august. Det svenske konseptet søker å gi kvinnelige spillere et helhetlig tilbud med fokus på padel, velvære og sosialisering.

26-28.august skal det også etter terminlisten til tennisforbundet arrangeres rankingturnering av Sandnes Padelklubb, så her er det også en god mulighet for eliten til å vise at ferdighetene er inntakt.

…og ser ut over havet

Utaskjærs er det også relativt rolig i august. I disse dager avsluttes Malaga Open, Deretter er det noen rolige uker før sesongen trappes sakte, men sikkert opp igjen også i World Padel Tour. Topplagene inviteres til Padel Summer Gala i Belgia 18-21.august.

Deretter er det Bajo Aragon Challenger i Spania, som mange ser på som en fin formjustering før det virkelig drar seg til med storturneringer i september.

Der World Padel Tour tar en rolig periode, gjør Premier Padel det stikk motsatte. Første uken i august er det klart for Madrid Premier Padel, som går nesten direkte over i Argentina Premier Padel.

Med andre ord - selv ikke august er en tid for hvile for verdens beste padelspillere.

Artikkelen handler om: