Search
Norsk Padel

Viaplay Padel Open er tilbake

I sommer og høst jakter Viaplay på de beste amatørspillerne i Norden. Vi har sett nærmere på hvor de innledene kvalifiseringsturneringene går av stabelen i Norge.

Viaplay Padel Open ble betegnet som en suksess da det ble gjennomført i løpet av 2020 og 2021. Til tross for noen pandemi-utfordringer ble det til slutt avholdt finaler i København, der Carsten Johansen og Anders Aurstad forsvarte de norske fargene på herresiden, mens Wanda Håbrekke deltok sammen med Rocio Ibanez for kvinnene.

Konseptet består utelukkende av amatørspillere. Disse deltar først i lokale turneringer. Deretter går de beste videre til regionale og eventuelt nasjonale turneringer. Vinnerne av disse nasjonale turneringene vil igjen avansere til den Nordiske finalen, som spilles i Stockholm 5.november.

Finaleturneringen blir direktesendt og vinnerne kan ta med seg 50 000 svenske kroner hjem.

Det er listet opp 16 norske sentre som skal avholde lokale kvalifiseringsturneringer. 

Under følger en oversikt over turneringene vi har funnet dato på.

(Kjenner du til datoer for andre kvalifiseringer - gi beskjed så legger vi dem til både her og i terminlisten).

Artikkelen handler om: