Search
Internasjonal Padel

Storartet comeback

Det ble argentinsk triumf i Valencia da Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia slo voldsomt tilbake mot verdensenerne Alejandro Galan og Juan Lebron.

Nummer én og nummer tre på verdensrankingen stod opp mot hverandre for første gang siden de møttes i semifinalen i Toulouse for en knapp måned siden. Den gang med Galan og Lebron som vinnere.

Spanjolene åpnet soleklart best også på hjemmebane i Valencia. De fikk to raske break og vant første sett med klar margin, 6-2. 

Sett nummer to var en jevnere affære ut fra startblokkene, men i det syvende gamet fikk spanjolene nok en gang et viktig brudd og det så virkelig stygt ut for Tapia og Gutierrez.

Denne gang lot de seg imidlertid ikke vippe av pinnen og slo knallhardt tilbake. Etter to strake servebrudd nappet de med seg settet med sifrene 7-5 - og parene var like langt.

I det tredje settet var alt jevnt. Parene fulgte hverandre nesten til døra, men i kampens aller siste game klarte argentinerne nok en gang å bryte motstandernes serve. Dermed kunne de krone et voldsomt comeback med seier 2-6, 7-5, 6-4.

Dette er belønningen for å holde seg konsentrert og fokusert på målet. Juan og Alejandro er noen av de beste spillerne i padelhistorien og for å slå dem må du hele tiden lete etter løsninger. Jeg mener at Agustin er helt oppe på deres nivå, og jeg prøver bare å holde følge med han og bidra med min erfaring, sa en strålende fornøyd Sanyo Gutierrez etter kampen.

Neste WPT-turnering starter i Malaga 18.juli, men før den tid kan vi bivåne nesten hele verdenseliten i Premier Padel Paris, der de innledende rundene allerede er i gang.

Artikkelen handler om: