Search
Norsk Padel

Ask og Schaefer tapte i Nederland

Det er stadig enkelte nordmenn som forsøker seg ute i den store verdenen. Torsdag dannet Fredrik Ask og Frederik Schaefer et helnorsk par i FIP Gold Alkmaar - til ingen nytte.

I en kamp som på forhånd ble sett på som rimelig åpen, ville det seg ikke for nordmennene. De måtte dra skuffet videre etter tap 2-6, 3-6 i 16-delsfinalen.

FIP Gold er den gjeveste av turneringskategoriene på FIP Cupra Tour - utenom Premier Padel. Turneringen i nederlandske Alkmaar er den tredje av totalt ti FIP Gold-arrangementer i 2020 og frister med en total premiepott på 24.000 euro.

Den norske duoen var rangert på 22.plass av de 44 deltakerparene, og gikk derfor direkte til første runde, der 32 lag var i ilden på torsdag.

Nordmennenes overmenn var et spansk par bestående av Adrian Martinez Galindo og Enrique Martos Lopez. To relativt rutinerte herremenn der Galindo er den som har sopt med seg flest poeng på WPT-touren. 29-åringen har forsøkt i en rekke turneringer i 2022. I Vienna Padel Open for et par uker siden kom han seg greit forbi første runde i før-kvalifiseringen med mexicanske Pablo Diaz Fernandez, før det ble bråstopp i neste runde.

Nordmennenes motstandere har dratt med seg noen flere FIP-poeng og var på forhånd rangert som det 16.beste laget i turneringen.

Galindo og Lopez røk senere på dagen ut i åttendedelsfinalen - etter et tap mot Francisco Alameda Robles / Manuel Aragon Herrera.

Artikkelen handler om: