Search
Norsk Padel

Mor og datter med full kontroll

Mor og datter Eidsmo hadde full kontroll da dameklassen under Halden Summer Padel skulle avgjøres. 

Mer enn 60 spillere var samlet til dyst i fire ulike klasser i Halden Padelsenter 10.-12.juni. Det rapporteres om gode sommervibber, idrettslige prestasjoner av høyt nivå og stor andel padelstemning fra Vikens sør-østlige hjørnesten.

I damer B var det som nevnt Mette Eidsmo og Maia Eidsmo-Sandholt som gikk seirende ut. De tapte sin gruppespillskamp mot svenske Linnea Hognert og Sofia Forsberg, men da de etter et sluttspill møttes igjen i finalen, var det ingen tvil. Med stabilt spill kunne pokalen tas med hjem til familiehvelvet.

I Herrer B stilte de unge jentene Mille Huse og Emma Karlsrud opp for å måle krefter med Halden og omegns beste menn. Denne gangen ble det hakket for tøft for de unge talentene og de klarte ikke å ta seg videre til sluttspillet.

Vinnere av klassen ble Marco Pair og Håkan Bay Eriksson fra Moss, som virkelig fikk det til å klaffe i denne turneringen.

I Damer C var det fire par påmeldt. 12 år gamle Maja Mellemseter og Tilde Larsen tok til slutt seieren, til tross for at de ga bort første sett i finalen til Camilla Sjøvoll og Linda Lundgren.

I Mix Open var det på forhånd varslet at Peter Sjøvall og Therese Malm fra Strømstad ville bli vriene å få has på. Det viste seg å stemme da de gikk gjennom hele helgen med fullstendig kontroll på alt av motstandere, og knapt ga fra seg et eneste game på veien mot finalen. Den vant de med sifrene 6-3, 6-3 mot Marit Brøntveit og Daniel Larsen.

RESULTATER:

Herrer B:

 1. Marco Pair / Håkan Bay Eriksson
 2. Andreas Westander / Erik Faraasen
 3. Anders Solvin / Pontus Westberg
 4. Jonny Gravfort / Sander Gravfort

Damer B:

 1. Mette Eidsmo / Maia Eidsmo Sandholt
 2. Linnea Hognert / Sofia Forsberg
 3. Kristine Hoff / Frida Wennevold
 4. Anett Bjørnødegård / Elin Taranger

Damer C:

 1. Maja Mellemseter / Tilde Larsen
 2. Camilla Sjøvoll / Linda Lundgren
 3. Camilla Itland / Marlen Rødsberg

Mix Open:

 1. Peter Sjøvoll / Therese Malm
 2. Daniel Larsen / Marit Brøntveit
 3. Andreas Westander / Ingrid Mellemseter
Artikkelen handler om: