Search
Norsk Padel

Sommerfest i Halden

Værvarselet tyder på at den store sommervarmen uteblir denne helga, men inne i Halden Padelsenter skinner alltid sola. Denne gang i kapp med over 60 padelglade menn og kvinner i Halden Summer Padel.

Deltakere i fire ulike klasser står parat til å spille inn sommerferien over tre dager i Viken denne helga. Eller Østfold, som mange av oss fortsatt sverger til. Padelentusiaster fra hele Østlandet har varslet sin ankomst til padelsenteret som huser tre baner rett ved E6 i ærverdige Halden.

Herrer B er som vanlig den største klassen. I Halden Summer Padel er det 11 par som står klare for å vise sin ferdigheter i vennlig dyst med den gule filtkula. De talentfulle ungjentene Mille Huse og Emma Karlsrud fortsetter sin trend med å melde seg på i konkurranse med erfarne menn. Det blir interessant å se hvor langt det kan holde i Halden - og ikke minst hva disse erfaringene kan føre til på sikt for de unge, håpefulle.

Av tøffe utfordrere finner vi duoer som Sander / Johnny Gravfort, Espen Nilsen / Nicolas Letellier, Håkan Bay-Eriksson / Marco Pair og finalistene fra forrige turnering i Halden, nemlig veteranene Andreas Westander og Erik Faråsen.

Damer B består av åtte par fordelt på to klasser. Her må vi se opp for svenskene Linnea Hognert og Sofia Forsberg. De har begynt å konkurrere jevnlig i Norge den siste tiden og både vant Halden Padel Open og kom til finalen i Coca Cola Cup i Fredrikstad. Kjente konkurrenter blir blant annet Kristine Hoff / Frida Wennevold, Anne Michaelsen / Henriette Opperud og Mette Eidsmo / Maia Eidsmo-Sandholt.

Fire par er påmeldt i nybegynnerklassen Damer C. Blant annet 12-åringene Maja Mellemseter og Tilde Larsen.

Helgens siste klasse er Mix Open, der sju lag stiller. I favorittrollen finner vi trolig Therese Malm og Peter Sjövall.

— Vi gleder oss til en herlig helg i Halden med mye bra kamper og summer vibes, stråler Ingrid Mellemseter fra Halden Padelsenter i en kommentar til Padel Alto Norge.

Vi kommer selvsagt tilbake med en oppsummering av sommerfesten rett over helga.

Artikkelen handler om: