Search
Internasjonal Padel

Galan og Lebron mestere - igjen!

Alejandro Galan og Juan Lebron var overlegne under dagens finale i Marbella Masters. Verdensenerne ga seg ikke før utfordrerne Momo Gonzalez og Alex Ruiz var feid av banen med 6-2, 6-4.

Det ble med håpet for det lokale paret da de som åttende rangert i turneringen måtte opp mot verdensenerne Galan/Lebron i en tøff finale. Det tok bare 57 minutter før favorittene hadde avgjort Mastersturneringen i Marbella til sin fordel.

Superstjernene begynte kampen på best tenkelige vis og fikk to break i første sett. Gonzalez og Ruiz ble som tilskuere å regne i Galan og Lebrons show.

Det andre settet startet på liknende vis. Det topprankede paret brøt motstandernes serve igjen og kontrollerte på det nærmeste kampen inn. Momo Gonzalez og Alex Ruiz fant aldri et godt svar på hvordan de kunne få favorittene ut av rytmen. Dermed endte finalen med 6-2, 6-4 og nok en overbevisende triumf til verdens beste padelsammensetning.

Vi har vist et bra nivå gjennom hele turneringen, og vi avsluttet den på aller beste måte. Jeg vil benytte anledningen til å gratulere Juan, som har vært en foregangsfigur her i Andalucia. Jeg er veldig fornøyd med det vi oppnår som et team, ikke bare oss, men alle som står bak dette prosjektet, sa Alejandro Galan etter kampen.

Alejandro Galan og Juan Lebron vant dermed den første av fem Masters på WPT-touren denne sesongen. Dette var parets fjerde tittel i 2022 - og deres andre i løpet av én uke, etter at de vant Premier Padel Italy Major i Roma.

Neste post på WPT-programmet er Vienna Open fra Østerrike. Der er pre-kvalifiseringen i gang, dessverre uten norske innslag.

Artikkelen handler om: