Search
Norsk Padel

Vinnersjanser for Ariño og Støre i Mur- og Pipeservice Open

Årets fjerde rankingturnering står for tur, da Drammen Padelklubb inviteret til NPT4 Mur- og Pipeservice Open kommende helg. Noen av de største mannlige stjernene uteblir, mens det hos kvinnene er kvalitet foran kvantitet som gjelder.

Faustino Ariño og Jonas Støre spilte seg frem til finalen under NPT3 Rocket Padel for en drøy måned siden. Den gang måtte de gi tapt for Ignacio Bravo og Sander Gravfort. Denne gang slipper de å møte den spanske raketten - og veien frem mot en triumf er potensielt noe lettere.

De vil imidlertid møte motstand denne gang også. Det største hinderet kan vise seg å bli den skadeplagede Michael Geraghty og hans partner Richard Rogstad. Paret vant en rankingturnering på Padelon i Trondheim i oktober 2021, men siden den gang har de vært sjeldnere å se i manesjen. Det blir spennende å se om padelformen er på topp.

David Lager og Peter Midow har vist bra takter den siste tiden og ønsker åpenbart også å blande seg inn i tetstriden. Vi blir likevel overrasket om de klarer å gå hele veien.

Åpen B-klasse

16 par stiller til start i Herrer B denne gang - og nær sagt som vanlig vil det bli en åpen affære. Tidligere tennisspiller Joakim Karlsson vil nok sammen med makker Andreas Lindberg være med i kampen om seieren. 

Goran Asanovic, som tidligere har prestert sterkt på dette nivået har denne gang ikke med sin vante makker Toma Rimac, men med tennisveteran Ilija Prosenica. Tiden vil vise om dette kan holde helt inn.

Det stiller også 19 lag i Herrer C. Inkludert Isabella Billengren og Silvia Ricote, som kjører et dobbelt opplegg denne helga.

Kvalitet foran kvantitet blant damene

Der noen av de aller høyest rangerte herrene mangler, kan ikke det samme sies om damene. Her stiller flere av de aller mest markante skikkelsene til start.

Norgesmesterne Wanda Håbrekke og Patricia Levitskiy går inn som favoritter, men vil nok en gang få tøff motstand. Først og fremst fra tidligere nevnte Billengren/Ricote, men også fra det unge radarparet Mille Huse og Emma Karlsrud.

Sandra Bolstad / Vendela Fridell og Camila de Santana / Cecilia Högrell har også et høyt maksnivå inne, men det kan hende de får det tøft i enkelte kamper i Drammen. 

Katrine Vie Bråthen og hennes partner Anne Solvang fullfører det seks par store kvinnefeltet, der alt avgjøres i et enkelt gruppespill.

Mur- og Pipeservice Open innledes med gruppespillkamper i Herrer C fredag kveld.

Artikkelen handler om: