Search
Norsk Padel

Slik gikk det med nordmennene i kvalifiseringen til Danish Padel Open

WPT-sirkuset kryper stadig nærmere oss her oppe på bjerget. Riktignok har svenskene fått sin andel av arrangementsansvaret, men denne uka er det altså Danish Padel Open i København som samler verdenseliten.

Fredrik Ask har forsøkt seg i flere førkvalifiseringer denne sesongen, uten at han helt har fått fullklaff. Masse erfaring fra nivået - og ikke minst nye relasjoner innad i bransjen er likevel ting å ta med seg videre i hans fremdeles relativt unge padelkarriere.

Sammen med Alejandro Jimenez Juanas gikk han inn i 2.runde av førkvalifiseringen, der de møtte veldig sterk motstand i spanjolene Fran Ramírez Navas og Miguel González García. Motstanderne har spilt mange turneringer det siste året - og har kommet seg helt opp på henholdsvis 76. og 80.plass på rankinglistene. Milevis over Ask og makker Juanas.

Kampen bar dessverre også preg av de nåværende nivåforskjellene - og spanjolene vant til slutt 6-3, 6-0.

Schaefer nesten videre

Den skadeforfulgte Frederick Schaefer gjorde også et forsøk i København. Til tross for en hofteskade som har voldt ham mye problemer det siste halvåret, stilte Schaefer opp i partnerskap med Mosse-treneren Ignacio Bravo, som har imponert stort på de norske turneringene i 2022.

I førkvalifiseringen til Danish Padel Open ble de matchet opp mot de svenske talentene Albin Olsson og Gustav Eriksson. I en jevn kamp holdt det bare nesten til avansement, men de unge svenskene dro det i land med sifrene 5-7, 3-6.

Det betyr dessverre at det heller ikke denne gang ble en norsk seier på WPT-touren, men det vil komme nye muligheter for våre gutter om kort tid. Det holdes en Challenger-turnering på Mallorca mot slutten av måneden og i løpet av juni skal touren innom både Østerrike og Frankrike.

 

Artikkelen handler om: