Search
Norsk Padel

Myrvold-suksessen fortsetter

Anders Myrvolds nye vår som idrettsutøver bare fortsetter. Han tok seieren under We Love Varlion for én måned siden. Søndag gikk han til topps i We Love Follestad - med Joachim Bjerke som ny partner.

Totalt var 207 spillere i aksjon under arrangementet som gikk av stabelen over fire dager på Nordic Padel Rødtvedt. En av nyhetene denne gang var en juniorklasse som ble vunnet av Noah Karlsen og Jesper Czwartek.

I den gjeveste herreklassen var det knyttet spenning til om Anders Myrvold og den tidligere tennisspilleren - nå trener - Joachim Bjerke kunne forsvare førstnevntes tittel fra forrige måned. Mange av landets presumptivt nest beste spillere var på plass, i det arrangementsledelsen uttalte at var deres beste A-gruppe noensinne.

Best i gruppespillet var imidlertid duoen Christian Bergh / Joakim Karlsson, som utmanøvrerte Myrvold og Bjerke i en jevn batalje.

Christoffer Miranda / Rikard Holmstrom, Peter Midow / David Lager og Ronny Jensen / Kristoffer Bjerke gikk også ubeseiret videre fra sine respektive grupper.

Tett og jevnt sluttspill

Tapet i gruppespillet medførte en noe tyngre vei frem mot finalen for Myrvold og Bjerke, uten at de lot seg stoppe av den grunn.

I kvartfinalen ble Ronny Jensen og Kristoffer Brække satt på plass med sifrene 6-4, 6-1. Deretter ventet nok et ubeseiret par i semifinalen.

Christoffer Miranda og den tidliger tennisspilleren Rikard Holmstrom hadde ingen planer om å selge seg billig. To strake sett gikk til tie-break, men da det virkelig gjaldt var det Bjerke og Myrvold som trakk det lengste strået.

Det betød en finale mot det som på forhånd var ventet å være deres tøffeste konkurrenter, nemlig Peter Midow og David Lager. De hadde også vært gjennom en tøff og tett semifinale mot Christian Bergh og Joakim Karlsson.

I den store finalen var det imidlertid ikke mye spenning å spore. 6-2, 6-2 og rimelig kort prosess. Dermed kan Myrvold med rette kalle seg kongen av We Love Padel, og sammen med Joachim Bjerke var han verdig vinner av We Love Follestad.

Strålende helg

Som vanlig var det spekket med fornøyde deltakere i løpet av turneringen, og arrangørene selv var fulle av lovord om både deltakere og samarbeidspartnere.

Vi er veldig fornøyd! Det er vanskelig å ikke være det når man har så fantastiske deltakere. Vi må også takke samarbeidspartnerne. Follestad og Head var veldig rause, forteller en entusiastisk Lasse Sundell mens han puster ut etter noen lange arbeidsdager.

I den enorme B-klassen for herrene, som telte enorme 48 par, var det seiersvante Toma Rimac og Goran Asanovic som gikk av med seieren, etter blant annet å ha slått ut hospitantene Isabella Billengren og Silvia Ricote i kvartfinalen.

Vi ser frem til å se Rimac og Asanovic måle krefter med de aller ypperste om ikke lenge.

Neste turnering fra We Love Padel blir i Drammen i juni.

 

Artikkelen handler om: