Search
Norsk Padel

Ny massemønstring fra We Love Padel

We Love Padel har etablert seg som en institusjon i norsk padelsport. Turneringsformatet har fått en enorm oppslutning blant bredden, men under helgens We Love Follestad får vi blant annet se en av de beste mannlige spillerne i Mix Open, samt kvinneeliten sammen med Herrer B.

Det har gått en knapp måned siden We Love Varlion ble arrangert i Ski. Den gang med 174 deltakere. Nå plusser We Love Padel på med et par dusin ekstra spillere og tar turen til Nordic Padel i Rødtvedt for å duellere i We Love Follestad.

Det skal konkurreres i hele sju forskjellige klasser:

  • Mix Open
  • Mix B (5-6)
  • Herrer A (7-8)
  • Herrer B (5-6)
  • Herrer C (3-4)
  • Damer B (5-6)
  • Damer C (3-4)

Palacios og Huse favoritter i mix-klassen

For første gang åpner We Love Padel for to ulike mix-klasser. I den åpne klassen stiller åtte par, og store deler av det kjente padelmiljøet er representert.

Favorittstempelet går umiddelbart til Hector Palacios og Mille Huse. Palacios er utvilsomt en av Norges ypperste herrespillere, samtidig som unge Mille Huse har vært en dominerende skikkelse i både dame- og mix-klasser gjennom hele våren.

Emma Karlsrud har også vist de mer rutinerte kvinnene hvordan racketen skal svinges, og i tospann med Christian Arntsen skal de selvsagt ikke avskrives. Det samme gjelder definitivt også Tobias Lystad og Mia Frogner, som gikk helt til finalen i We Love Varlion.

I tillegg stiller det åtte par i B-klassen.

De nest beste herrene er på plass

Den gjeveste herreklassen teller 16 par, og med unntak av de aller høyest rangerte karene så finner vi stort sett det som kan krype og gå av etablerte spillere på plass denne helgen.

Klassen virker meget åpen, men duoen Peter Midow / David Lager vil definitivt gå inn med et mål om seier. Evigunge Anders Myrvold spiller denne gang sammen med Joachim Bjerke, så får vi se om det holder like langt som det har gjort tidligere for den tidligere hockeystjernen.

Andreas Lindberg kom til finalen i Varlion. Nå spiller han sammen med Arzy Boorowa som til daglig er å finne som trener på PDL Center Sandefjord. Kanskje de kan være en underdog i Rødtvedt.

Herrer B har smått ufattelige 48 påmeldte par, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen underveis. Toma Rimac og Goran Asanovic har hatt gode resultater den siste tiden og vil trolig blande seg inn helt i toppen.

Samtidig vil det bli spennende å se hva de rene dameparene Isabella Billengren / Silvia Ricote og Emma Karlsrud / Mille Huse kan få til i denne klassen. Hvor mange av herrene kan de sette på plass?

20 par i kvinneklassene

At norsk kvinnepadel er i medvind finnes det liten tvil om. I tillegg til 16 mix-par og to par som stiller i herreklassen, finner vi 20 par påmeldt i kvinneklassene. 12 i Damer B og 8 i Damer C.

Det er vanskelig å skulle spå vinnere i disse klassene på forhånd, men at Johanne Jerven Hestad og Carolina Jönsson som på forhånd er topprangerte ønsker å ta seieren hjem, det er det liten tvil om. 

Grunnet det store antallet deltagere skrider mix-klassene til verket allerede torsdag kveld. Vi i Padel Alto Norge følger nøye med og gir oppdateringer underveis.

Artikkelen handler om: