Search
Norsk Padel

Nacho tilbake på toppen

Åtte par konkurrerte i herrenes A-gruppe under Norwegian Padel Tour arrangert av Oslo Padelklubb. Aller beste var Ignacio Bravo og Sander Gravfort, som kunne juble etter seier over Jonas Støre og Nino Ariño i finalen.

NPT3 var, som sifferet avslører, den tredje turneringen av årets Norwegian Padel Tour. Sesongpremieren ble vunnet av Ignacio Bravo/Henrik Ljungberg, mens søskenparet Sergi og Eugenia Guimet Bigas vant utgaven i Moss tidligere denne måneden.

Turneringen var kjennetegnet av konsise resultater og med få overraskelser. I pulje A dro Nino Ariño og Jonas Støre med seg tre strake seiere, mens Henrik Ljungberg og Johan Malmkvist noterte seg for to triumfer og avansement til semifinale.

I pulje B var poengfordelingen identisk, men her med Bravo og Gravfort på toppen. Med seg til semifinalene fikk de David Lager og Peter Midow.

Sluttstilling Gruppe A
Sluttstilling Gruppe B

Jevnt sluttspill

Dermed var det duket for semifinaler - og til tross for jevnere resultater vanket det ikke noen overraskelser her heller. Ariño/Støre vant 7-6, 6-4 mot David Lager og Peter Midow, mens Bravo/Gravfort fikk det noe lettere med 6-3, 6-3 over Henrik Ljungberg og Johan Malmkvist.

Det var derfor to ubeseirede lag som møttes til en spennende finale av NPT3 - Rocket Padel i PDL Center Ski på søndag. Som så ofte før var spanske Bravo over alt og gjorde sitt til at det nykomponerte paret kunne dra hjem med en prestisjefull triumf i kofferten. 7-5, 6-4 ble de endelige settsifrene i avslutningskampen.

Neste runde av Norwegian Padel Tour spilles etter planen i Drammen 20.-22.mai.

Artikkelen handler om: