Search
Foto: We Love Padel
Norsk Padel

Malmkvist og Myrvold-magi i We Love Varlion

We Love Padel arrangerte nok et prikkfritt padelarrangement denne helgen. Store prestasjoner både på og utenfor banen ble kronet med at tidligere ishockeystjerne Anders Myrvold kunne løfte “bøtta” i den gjeveste herreklassen.

174 unike spillere fordelt på fire ulike klasser. 186 intense oppgjør i løpet av tre dager. We Love Varlion fra PDL Center Ski leverte til toppkarakter på mange områder denne helgen. 

Dette var en veldig godt organisert turnering av We Love Padel-gjengen. Lasse, Simone og Ødegaard gjør en strålende jobb. Masse lag i flere klasser, god stemning og bra motstand hele veien, utbryter en meget fornøyd Anders Myrvold til Padel Alto Norge etter turneringen.

Myrvold-magi

Den tidligere ishockeystjernen Myrvold har hatt stor suksess med treningskonseptet Camp Myrvold etter at han la skøytene på hylla for ti år siden. Nå opplever han imidlertid nok en gang suksess på idrettsbanen. Sammen med solide Johan Malmkvist gikk han nemlig helt til topps i A-gruppen under helgens turnering.

Selv om den absolutte norgestoppen ikke var til stede, huset A-klassen under We Love Varlion 24 padelspillere som alle hører hjemme rett bak topp 10 her i landet. 

Myrvold og Malmkvist var i kalasform i gruppespillet, der de bare ga fra seg åtte games på sine tre kamper. I kvartfinalen ventet Kenneth Lindstad og Lars Czwartek, men det viste seg bare å være en formalitet (6-3, 6-1).

Nils Petter Haugen og Marc Sterken var siste hinder før finalen, men de skulle også vise seg å være en enkel passering for den dynamiske duoen, som tok seg til siste kamp med sifrene 6-3, 6-3.

På motsatt banehalvdel i finalen stod svenskpregede Andreas Lindberg og Peter Midow. De viste varierende takter i gruppespillet, men presterte godt nok til at de vant gruppe 1, til tross for et tap mot Joacim Öhrling og Petter Ødegaard.

I selve finalen føk de svensk-ættede ut fra startblokkene og tok det første settet 6-2. Malmkvist og Myrvold våknet imidlertid fort fra kalddusjen, hoppet ut av fryseboksen og slo knallhardt tilbake i andre sett. De tok med seg momentet videre i det tredje og avgjørende settet, slik at Lindberg/Midow aldri hadde noen reell mulighet for å komme tilbake.

Med settsifrene 2-6, 6-1, 6-3 kunne Anders Myrvold og Johan Malmkvist dermed løfte “bøtta” i form av en sjekk på 5000 kroner og forhøyede skryterettigheter i Padel-Norge.

Smakte dette bedre enn NHL-debuten for Colorado Avalance, Anders?

— Jeg lever i nuet, så dette smakte j**vlig mye bedre! Vamos!

Myrvold var mildt sagt fornøyd med prestasjonen denne helgen og hevder at det ikke er noen hemmelig oppskrift bak hans nye sportslige suksess.

Fremgangen er utelukkende fordi man legger ned arbeidet og tiden for å bli bedre på de forskjellige slagene, avslutter Myrvold før han reiser hjem til en velfortjent påskeferie.

Det gikk ikke helt veien for Andreas Lindberg og Peter Midow i herrefinalen.

Rimac og Asanovic vant enorm B-klasse

Etter stor pågang ble det åpnet for nye påmeldinger i den allerede rekordstore B-klassen i turneringen. Til slutt endte det med hele 44 par fordelt på 11 forskjellige grupper. 

Mange duoer imponerte stort under det innledende spillet, men det var spesielt imponerende å se Thomas Grønlund / Arild Roos og Daniel Larsen / Eivind Foss. Disse to parene ga fra seg kun 11 games til sammen på sine kamper.

Kim Wilberg og makker Stian Linderoth-Jensen viste også gode takter med seks strake sett og 36-9 i games. Det ble imidlertid stopp da de møtte på Grønlund og Roos i kvartfinalen.

Grønlund/Roos møtte deretter sine overmenn i semifinalen. Goran Asanovic og Toma Rimac, med henholdsvis bosniske og kroatiske aner har vist en egen evne til å dra jevne kamper i sin fordel. 

I den andre semifinalen fortsatte Larsen/Foss sitt gode spill da de slo ut Vegard Olsen og Dag Kallåk med 6-3, 6-4.

I finalen måtte det tre sett til for å kåre en vinner, men det bli til slutt triumf for Asanovic/Rimac. Duoen virker å ha tatt nye steg den siste tiden, så det blir spennende å se hva bettingeksperten fra Kroatia og partner Asanovic kan finne på utover sommeren.

Artikkelen handler om: