Search
Norsk Padel

Spekket startfelt til Norwegian Padel Tour i Moss

Denne helgen spilles årets andre turnering i Norwegian Padel Tour. Etter suksessen i åpningsturneringen i Eidsvoll stiller det enda flere utøvere til start i Moss.

Hele 84 deltakere fordelt på tre herreklasser og en dameklasse er status før det arrangeres en ny NPT-turnering, denne gang hos Moss Padel. Det er liten tvil om at årets Norwegian Padel Tour har gitt et oppsving fra fjorårets rankingturneringer.

Denne gang er det spekket med sterke utøvere, og det er i tillegg en betydelig spansk deltakelse. Mange av dem med nær tilknytning til padelmiljøet i Moss og omegn.

Bror og søster i favorittsjiktet

Ikke ukjente Sergi Bigas kom til semifinalen i Ragde Challenge sammen med Frederick Schaefer for kort tid siden. Denne gangen er det blonde talentet byttet ut med Sergis egen søster, Eugenia Guimet Bigas. Hun er rangert som nummer 87 på kvinnenes WPT-ranking, så det blir spennende å se hva det kan holde til i dette selskapet.

Henrik Ljungberg og Ignacio Bravo vant forrige NTP-turnering og har nok et sterkt ønske om å fortsette i samme spor. Det er imidlertid flere som ønsker å melde seg på i den kampen. 

Veteranene Daniel Picard og Hector Palacios vet vi at har et meget høyt nivå inne. Det samme kan definitivt sies om Jacob Knagenhjelm og Michael Geraghty. Paret er gjenforent etter finaletapet i fjorårets Norgesmesterskap. Knagenhjelm har ikke spilt turneringer i Norge den siste tiden, mens Geraghty gikk glipp av Ragde Challenge grunnet skade. Vi regner med å se en revansjesugen mann denne gang.

Tronskifte for kvinnene?

Det er muligens noe tidlig å snakke om tronskifte, men det ligger nok en gang an til en duell mellom den eldre og den yngre garde i kvinneklassen.

Wanda Håbrekke og Patri Levitski har funnet sammen igjen - og fjorårets norgesmestere er naturlige favoritter også denne gang. Det er imidlertid noen spennende utfordrere å se.

Først og fremst må vi nevne Mille Huse og Emma Karlsrud. Huse gikk helt til finalen i kvinneklassen av Ragde Challenge med Hannah Lehfeldt, samtidig som hun vant mix-klassen med Lars Czwartek. Karlsrud har også vist gode takter den siste tiden. Skal dette være turneringen der ungjentene lykkes maksimalt.

Et spennende syn er også Silvia Ricote. Hun vant nettopp Ragde Challenge i tospann med Wanda Håbrekke. Nå gjør hun sin debut i Norwegian Padel Tour og har fått med seg rutinerte Lene Valaker.

Da vi først snakker om spennende syn kommer vi ikke utenom tredje blad Bigas. Mor Bigas spiller sammen med Isabelle Sunden.

Det ryktes at det jobbes for en strømmeløsning på Facebooksidene til Moss Padel. Følg med!

Artikkelen handler om: