Search
Norsk Padel

Norwegian Padel Tour drar i gang

Trinn to av den etterlengtede mars-raketten i norsk padel er klar til avfyring førstkommende helg. Da samles store deler av Norgeseliten til Norwegian Padel Tour i Letohallen på Eidsvoll.

Andreas Midell gikk seierende ut av We Love Nox i Elverum forrige helg, og er å finne på startlistene også i Eidsvoll. Denne gang spiller han sammen med finalemotstander fra dekket i Euro Padel, nemlig Johan Malmkvist.

De vil riktignok møte betraktelig tøffere motstand i denne turneringen. Blant annet stiller Henrik Ljungberg i par med Moss Padels nylig ansatte trener Ignacio Bravo. Det blir spennende å se nivået på den unge spanjolen i møte med noen av Norges sterkeste.

Av åtte sterke par finner vi også Hector Palacios/Daniel Picard og Niño Arino/Jonas Støre, som også åpenbart har ambisjoner om å gå hele veien i turneringen som blir arrangert av Eidsvoll Padelklubb.

Stor B-klasse

Herrer B er Eidsvoll-turneringens største klasse. 12 par er registrert blant de presumptivt nest beste i følge fjorårets turneringer. Petter Ødegaard og Christian Arntsen har sterke resultater med seg fra tidligere tider. Sander og Adrian Gravfort stiller med hver sin makker. Peter Midow har fått med hockeyveteranen Anders Myrvold og duoen Kristoffer Brække/Ronny Jensen og ikke minst Jose Lopez/Lasse Sundell bør også kunne melde seg på i tetkampen i en på papiret veldig åpen turnering.

I Herrer C er det også åtte par å se på listene. Et tidlig tips kan være å se mot Kim Wilberg og Kai Karlsen. De gikk på et litt overraskende semifinaletap i B-klassen i Elverum, men her kan de fort gå hele veien i en C-klasse.

Norgesmesteren på plass

I kvinneklassen er regjerende norgesmester og førsteplass på vår power ranking, Wanda Håbrekke, på plass. I par med dyktige Jannicke Kristiansen får de derfor et åpenbart favorittstempel blant de ti kvinneparene som stiller.

Det er likevel verdt å merke seg at det er en solid samling kvinner på plass. Mille Huse og Emma Karlsrud har vist at de er den nye vinen og kan sette eldre årganger på plass, men også Cecilia Högrell/Hege Slåttavik og Camila De Santana/Vendela Fridell har vist at de innehar et høyt nivå.

Kampene begynner kl 0900 på lørdag, så vi anbefaler alle som har mulighet til å stikke innom for å følge de beste i landet i jakten på høyt aktede rankingpoeng.

Artikkelen handler om: