Search
Foto: World Padel Tour
Norsk Padel

Ask med nytt WPT-forsøk

Det ble ingen stor suksess i sesongens første WPT-forsøk for Fredrik Ask. På lørdag forsøker han seg på nytt. Denne gangen er det pre-kvalifisering til Reus Open.

På tampen av 2021-sesongen ymtet Fredrik Ask frempå at han kunne tenke seg å gjøre et skikkelig forsøk på å gjøre seg bemerket i World Padel Tour. Til helgen begynner pre-kvalifiseringen til storturneringen i Reus i Catalonia på østkysten av Spania - og nok en gang er Ask å finne i startfeltet.

Som sist har han paret opp med den 24 år gamle spanjolen Iago Gonzalez Niño og de har åpenbart ambisjoner om å overgå prestasjonen fra pre-kvalifiseringen til WPT Miami. Den gang endte det 2-6, 2-6 for to unge spanjoler plassert rett over 100.plass på WPT-rankingen.

Ask og hans partner møter på papiret noe mer overkommelig motstand denne gang. Roger Aromi Siquier og Ferran Inso Sotillo ligger på 127.plass på rankinglisten, men var ikke aktive i World Padel Tour gjennom 2021-sesongen.

I pre-kvalifiseringen til Miami slo Asks kommende motstandere først ut Solla/Fazenderi, som er rangert som nr 137 og 163, før de tapte klart mot Yribarren/Fermocell som ligger plassert godt inne på 90-tallet på listene.

Første runde i pre-kvalifiseringen er berammet til lørdag kl 12.30. Vi oppdaterer selvfølgelig via våre kanaler.


Artikkelen handler om: