Search
Foto: Euro Padel Elverum
Norsk Padel

- Jeg er stolt over hva vi har fått til!

I desember fikk Elverum oppleve et par store hendelser med ulikt fortegn. Utbrudd av omikron og åpningen av byens første padelsenter. Sistnevnte ble utvilsomt tatt best i mot av innbyggerne.

17.desember kunne endelig senterleder Isabella Billengren åpne dørene til det splitter nye padelsenteret i Elverum. Euro Padel ligger vakkert plassert i Grindalsmoen vest for bykjernen. Det majestetiske trebygget hilser alle kjørende hjertelig velkommen til byen med sin perfekte beliggenhet rett ved nyrenoverte RV25 fra Hamar.

Det var planlagt storslått åpning med brask og bram, men desembers omikronutbrudd i vårt langstrakte land nådde også frem til Innlandet. Det sørget for en noe nedtonet markering. Begeistringen var likevel til å ta og føle på.

— Nedstengningen gjorde at vi ikke fikk ha den store åpningen vi hadde planlagt, men vi håper å kunne ha en skikkelig markering til våren istedenfor. Vi er likevel storfornøyde med hvordan åpningen var, og kundene våre har vist et fantastisk engasjement for padel, forteller Billengren strålende.

Planleggingen av senteret tok til i løpet av høsten 2020. Isabella Billengren kom til Elverum i august i fjor og jobbet på fulltid for å få Euro Padel oppe og klart til en planlagt åpning i midten av desember.

Foto: Euro Padel Elverum


Inviterer til turnering i mars

På spørsmål om hvorfor folk bør ta turen til Innlandets nye padelmekka nøler ikke Billengren ett sekund:

— Padel er en sosial sport som passer på alle nivå. Du kan møte både nye og gamle venner samtidig som du får god trening. Vi har høy bemanning og tilbyr god service og padelekspertise til alle kunder. Vi tilbyr både personlig kursing og ulike eventer slik at du kan både forbedre eget spill og bli bedre kjent med andre padelinteresserte, sier senterlederen til oss i Padel Alto Norge.

Som et ledd i promoteringen av padelsporten i Innlandet inviterer Euro Padel til turnering arrangert av We Love Padel i begynnelsen av mars.

— Det blir turnering 4.-6.mars. Vi er godt inne i planleggingsfasen og håper å kunne publisere mer informasjon ganske snart. Fokuset er å få med så mange som mulig fra nærmiljøet med på turneringen. Dette er en inspirerende og motiverende konkurranseform, og med dyktige arrrangører i tillegg. Det vil bli klasser for både nybegynnere og mer avanserte utøvere. Dette skal først og fremst være en helg som skaper padelglede og gir inspirasjon til å fortsette med denne fantastiske sporten, gliser Billengren.

Euro Padel har seks dobbeltbaner, padelshop og en pent tilrettelagt loungeavdeling som møter gjestene. Finalisten fra høstens NM legger ikke skjul på hvor stolt hun er over senteret hun styrer:

— Endelig er vi her! Jeg er så glad, ekstatisk, entusiastisk og stolt over hva vi har fått til - og hva vi skal gjøre i tiden fremover. Dette har jeg ventet på gjennom hele høsten. Nå skal vi vise Elverum og hele Norge alt som er fantastisk med padel!


Artikkelen handler om: