Search
Illustrasjonsbilde
Internasjonal Padel

WPT Stockholm skal spilles på gigantisk arena

World Padel Tour kommer til Stockholm denne våren og arrangørene slår virkelig på stortromma for å ønske verdensstjernene velkommen. Tele2 Arena står klar i all sin prakt - med mulighet til å ta inn 30.000 tilskuere.

Turneringen går av stabelen 20-24.april og i en samtale med svenske Padeldirekt kunne adminstrerende direktør i SPO, Urban Johansson bekrefte valget av arena. 

Tele2 Arena er den svenske hovedstadens nest største fotballstadion og benyttes til daglig av fotballklubbene Hammarby og Djurgården. Nå er det klart for heftige slagsekvenser med en noe mindre kuleformet gjenstand enn bygningen normalt huser.

— Det blir den største arenaen for en padelturnering noensinne. WPT Malmö i fjor ga mersmak og nå hever vi lista ytterligere, forteller Johansson i en telefonsamtale med det svenske padelmagasinet.

Både coronasituasjonen og det noe ustabile svenske vårklimaet har blitt trukket frem som problemområder foran WPT Stockholm, men Johansson tar det foreløpig med knusende ro.

— I april er klimaet egentlig ganske greit i Stockholm. Vi kommer til å del opp arenaen slik at kortsiden mot Globen blir langsiden på centercourt, og så bygger vi tribuneseksjoner for å ramme inn banen. Det kommer til å bli tett og trivelig, forklarer Johansson.

Ingen garanti

Det er imidlertid ingen garanti for at Tele2 Arena blir WPT Stockholms endelige destinasjon. Arrangørenes førstevalg var Globen eller Hovet, Store innendørsarenaer mest kjent for ishockey.

— Vi hadde booket Globen eller Hovet om det var tilgjengelig. Førstnevnte er opptatt, mens det fremdeles er usikkert om Hoven kan benyttes. Vi vet ikke før om to måneder om den er ledig, fortsetter Johansson.

SPO-direktøren forteller videre at de har en målsetting om å selge 10.000 billetter per dag, og at hvis det målet nås vil turneringen uansett spilles på gigantiske Tele2 Arena. Til sammenligning solgte suksessarrangementet i Malmö 6800 billetter til sine lørdagskamper.

Billettene blir tilgjengelige i løpet av et par uker.

— Dette blir en milepæl for svensk padel. Vi skal gjøre alt i vår makt for å overgå arrangementet i Malmö, avslutter en ekstatisk Urban Johansson.


Artikkelen handler om: