Search
World Padel Tour
Internasjonal Padel

Josemaria og Sanchez vant mastersfinalen: "Det var ikke mange som trodde på oss"

På siste dag av årets World Padel Tour-sesong tok andreseedete Ari Sanchez og Paula Josemaria med seg masterstittelen hjem etter å ha beseiret Marta Marrero og Lucia Sainz i finalen.

I en finale som var preget av både nervøse innslag og upressede feil var det til slutt Paula Josemaria og Ari Sanchez som tok steget helt opp på tronen. De viste ved gjentatte anledninger at de har tatt store steg i løpet av 2021 og hold nervene bedre i sjakk enn sine langt mer rutinerte motstandere.

— Jeg er så utrolig glad. Vi er mestere og vi er så lykkelige. Dette har vært målet hele sesongen, og du er en fantastisk spiller Ari. Jeg håper vi kan spille sammen i lang, lang tid, sa Paula Josemaria til sin makker under World Padel Tours egen sending etter kampen.

Årets siste kvinnekamp på den største padelscenen var langt i fra den mest velspilte, og trolig spilte nervene en stor rolle underveis. Mangelen på store høydepunkter og fantastiske ballvekslinger er likevel et faktum Sanchez og Josemaria vil tenke lite på. Dette var Paulas første masterstittel, mens Ari har én fra tidligere.

— Det å vinne her er helt fantastisk. Det er denne tittelen alle ønsker. Det har vært et bra år, men også et slitsomt år. Det var ikke mange som trodde på oss før denne sesongen, fortalte Ari Sanchez.

Sainz: "Jeg presterte ikke bra nok."

Lucia Sainz var naturlig nok veldig skuffet etter det forsmedelige finaletapet.

— Jeg presterte ikke bra nok i dag, så jeg er veldig frustrert. Sesongen min har variert veldig - akkurat slik som under finalen her. Jeg klarte aldri å komme helt inn i kampen, fortalte Sainz til Padel Alto etter at hun hadde sett motstanderne bli kåret til mestere.

Marta Marrero og Sainz skal fortsette som partnere også i 2022.

— Jeg ser frem mot oppkjøringsperioden. Det skal bli godt å få spilte mer med Marta, samtidig som jeg får jobbet med skaden min, avsluttet en noe nedstemt Sainz.

Artikkelen handler om: