Search
World Padel Tour
Internasjonal Padel

Galan og Lebron tok til tårene etter masterstittelen i Madrid

Alejandro Galan og Juan Lebron tok hjem seieren i Mastersfinalen i Madrid Arena. I årets største turnering var de tilbake på sitt høyeste nivå og beseiret Agustin Tapia og Sanyo Gutierrez med 6-4, 6-4.

Selv om de har vært rangert som verdensenere gjennom hele året, har ikke spillet i de siste WPT-turneringene vært på topp for Galan og Lebron. I Mexico tidligere denne måneden røk de ut allerede i kvartfinalen og var dermed ikke sett på som de største favorittene i Madrid.

Nå var imidlertid den Madridfødte Alejandro Galan og hans makker tilbake der de hører hjemme. Øverst på tronen.  

— Det føles helt utrolig å vinne her. Utrolig! Vi spilte en veldig bra kamp i dag, fortalte Juan Lebron etter finaleseieren.

Plasseringen øverst på verdensrankingen var truet av utfordrerne Martin Di Nenno og Paquito Navarro - som på sin side virkelig har hatt en sterk høstsesong. For Di Nenno og Navarro ble det stopp i semifinalen mot Tapia og Gutierrez, noe Galan og Lebron utnyttet til det fulle.

Under seiersintervjuet i Madrid var det tydelig emosjonelt for begge vinnerne. Tårene rant nedover kinnene på både den Madrid-fødte Galan og makker Lebron, som har gjort Madrid til sitt nye hjemsted.

Verdens beste padelduo kan stolt vise frem resultatene fra de siste fire dagene i Madrid som et bevis på at de er best i verden, til tross for en liten formsvikt de siste par månedene. Under finalespillet i Madrid tapte de ikke ett eneste sett - og ser mot 2022 fra sin posisjon på toppen av verdens padeltrone.

Artikkelen handler om: