Search
Sponsored content

Padelboard lanserer turneringsverktøy for padelsentre: Padelboard Arena

2021 har blitt turneringsappen Padelboards store gjennombruddsår.

Antallet brukere og mengden turneringen i appen har skutt i været, og nå har "Padelboard Arena" blitt lansert. En nettløsning utviklet for padelsentre og andre aktører som arrangerer turneringer og konkurranser.

— Vi har sett en ketsjupeffekt etter pandemi-restriksjonene. Vi kunne ikke promotere produktet vårt i en lang periode. Jeg husker at vi feiret 1000 unike brukere for det som føles som bare en kort stund siden. Nå har vi rundt 19 000 brukere og det spilles omtrent 100 turneringer daglig med hjelp av Padelboard. Det kjennes uvirkelig, sier grunderen Robin Lundgren til Padel Alto Norge.

Padelboard er en kostnadsfri app der hvem som helst kan sette opp en Americano- eller Mexicano-turnering på et enkelt og pedagogisk vis. Den første betaversjonen ble lansert for halvannet år siden. Etter den gang har appen blitt utviklet i takt med et stadig økende behov og et skred av nye brukere.

— Brukergrensesnittet har hele tiden vært det viktigste. Det skal være enkelt å forstå og registreringen av resultater i Padelboard skal være sømløs, sier Robin Lundgren.

Denne våren begynte det imidlertid å komme tilbakemeldinger fra arrangører, senterledere og bedrifter som etterlyste flere funksjoner. Spesielt med tanke på å arrangere større turneringer enn en vanlig kompisaften på det lokale treningssenteret.

— Vi fikk så mange tilbakemeldinger fra senterledere og lignende som ønsket større kontroll og fleksibilitet i turneringene sine. Ettersom vi hele tiden ønsket å beholde enkelheten i appen valgte vi etter samtaler med flere turneringsansvarlige å heller utvikle en egen nettløsning som man enkelt kan kjøre fra nettleseren i laptopen.

Stor valgfrihet med Padelboard Arena

Padelboard Arena ble lansert i slutten av oktober. I løsningen kan arrangøren selv velge om turneringene skal være helt selvgående, om det skal finnes et sekretariat eller om det skal være en kombinasjon.

Målet med tjenesten er å gjøre livet enklere for arrangørene samtidig som spillerne får en bedre opplevelse, og den kommer med en rekke verdifulle funksjoner:

  • Spillere kan registrere seg med et passord, scanne QR-kode eller de kan legges til manuelt
  • Den viser kampoppsett og tabeller på skjermene i hallen
  • Promoter ditt eget varemerke ved å tilpasse Padelboard-appen med egen logo og farger
  • Du får egne, automatisk genererte plakater med turneringsinformasjon, last enkelt ned og del på egne plattformer
  • Spre informasjon til deltagerne via turneringens chattefunksjon
  • Avslutt turneringen når du vil og spill nøyaktig så mange runder som dere selv ønsker
  • Velg helt fritt hvor mange som skal være med. Ved ulikt antall spillere fordeles hvilerunder slik at det blir rettferdig
  • Fire ulike spillvarianter for at du skal kunne gi variasjon i turneringstilbudet

— En trend vi ser i disse dager er at sentrene opplever økt konkurranse og dermed ønsker å skape et større engasjement, og Padelboard Arena er virkelig en utmerket måte å gjøre seg med attraktiv hos spillerne, sier Robin Lundgren.


Den største plattformen for "Quick Tournaments"

Plattformen er designet for å kunne vises på en optimal måte på store skjermer i en arena.

— Mange padelsentre ønsker gjentagende turneringer og det forstår jeg. Det er kostnadseffektivt og øker populariteten. Med Padelboard Arena kan man sette opp turneringer uten at det tar mye ressurser.

Hvilke turneringsformer er mest populære nå om dagen?

— Flere og flere sentre velger å spille Mexicano. Mange steder har det blitt en fredagstradisjon. Kanskje det er en videreføring av tacofredag, under Robin Lundgren med et smil om munnen.

Folkene bak Padelboard har lagt merke til at det allerede blir arrangert flere bedriftsturneringer med Padelboard Arena. Kanskje det er enkelheten i registrering og oppsett som er årsaken. Kampoversikten og tabell er oppe på storskjermen på sekunder, og så er det bare å sette i gang spillet.

— Padelboard er i dag den største plattformen for "Quick Tournaments" og er spesialtilpasset for padelsentre, som har utstrakte muligheter for å automatisere opplevelsen. I løpet av kort tid vil Padelboard bli oppdatert med en spennende funksjon som innebærer at turneringsarrangøren kan velge å ha åpen påmelding. Det innebærer at spillerne kan søke opp turneringer i nærområdet og melde seg på direkte i appen. I tillegg kommer det to nye spillvarianter og et utseendemessig ansiktsløft før nyttår. I nærmeste fremtid har vi også planer om å tilby betalingsløsninger slik at alt kan organiseres direkte gjennom Padelboard, avslutter Robin Lundgren.


Prøv Padelboard Arena gratis på padelboard.app/arena — klikk her.