Search
WPT Masters Buenos Aires
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Di Nenno til topps hjemme i Argentina

De har vært i vanvittige sju WPT-finaler på rad. I Buenos Aires var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne under finalen på søndag. Paquito Navarro og Martín Di Nenno sikret seg dermed sin tredje seier for året.

Søndagens finale var et regelrett returoppgjør fra finalen i WPT Malmö for to uker siden. Den gang var det imidlertid det argentinske paret Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia som dro det hjem med 7-5, 6-0.

Denne gangen var dominansen like stor motsatt vei. Martín Di Nenno ledet an foran familie og venner, og dro med seg spanjolen Paquito Navarro til triumf.

24-årige Dí Nenno har ikke bare møtt på medvind og solskinnsdager på sin vei mot toppen. Gutten fra Buenos Aires havnet nemlig i en alvorlig bilulykke i nettopp Buenos Aires for fem år siden. Den gang 19 år gamle Dí Nenno var den eneste overlevende i en tragisk ulykke som drepte to av hans beste venner. Med alvorlige benskader ble han avskrevet av legene, men nektet å gi seg.

Sesong for sesong har han kjempet seg tilbake. I 2019 og 2020 nærmet han seg verdenstoppen med stormskritt - og i 2021 har han markert seg som en av de ledende padelspillerne i verden. Det er dermed ikke rart at han blir emosjonell etter en turneringsseier på hjemmebane.

— Jeg hadde ikke trodd dette var mulig. Det er veldig mye følelser i sving nå. Forrige gang jeg spilte her røk jeg ut i kvalifiseringen. Jeg er så glad for at jeg kunne gjøre dette foran familie og venner her hjemme i Buenos Aires, sa en rørt Martin Dí Nenno til Viaplay etter finalen.


Artikkelen handler om: