Search
NM Padel

NM Padel 2021: Håbrekke og de Miguel vant jevn finale

Norgesmesterskapet i Padel 2021 har kommet til veis ende. Blant kvinnene var det ikke overraskende Wanda Håbrekke og Patricia de Miguel som gikk seirende ut, men det ble på ingen måte lett skuring.

Som førsteseedete fikk meget rutinerte Wanda Håbrekke og hennes noe yngre partner Patricia de Miguel en rolig fredag i Ski. De gikk rett inn i kvartfinalen av Norgesmesterskapet, der Sandra Bolstad og Jannicke Kristensen ble grei skuring.

I semifinalen beseiret det erfarne paret den purunge, sylferske juniornorgesmesteren Emma Kalsrud og partner Susanne Ruud med sifrene 6-2, 6-3.

I finalen ventet den useedede duoen Isabella Billengren og Janne Pedersen. Billengren, som er daglig leder for Euro Padel Elverum og Pedersen, som vant NM i 2019 - og i tillegg har flere norgesmesterskap i sandvolleyball på merittlisten, måtte kjempe seg gjennom et gruppespill før de fikk bedre motstand.

I finalen vartet begge parter opp med god padel, men Håbrekke/De Miguel hadde marginene på sin side og vant det første settet 6-4, før de også avgjorde det andre settet i tie-break, etter at motstanderne først hadde hatt flere settballer.

— Jeg er litt forbauset. Det var veldig spennende og jevnt hele kampen gjennom. Jeg fikk bra støtte fra tribunen, og det trenger jeg for å være skikkelig på. Det har vært en utrolig koselig stemning her gjennom hele helga. All honnør til både publikum og arrangører, sa en strålende fornøyd Wanda Håbrekke i etterkant av finalen.


Artikkelen handler om: