Search
Sanyo og Tapia, WPT Malmö
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Sanyo og Tapia helt til topps i Malmö

De var sett på som underdogs av de fleste, men Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia beseiret formsterke Martin Di Nenno og Paquito Navarro foran et fullsatt Malmö Arena.

Sanyo og Tapia var under hardt press i det første settet av søndagens finale, men viste ingen nåde da de fikk muligheten og tok hjem det første settet 7-5. I andre sett gikk luften fullstendig ut av Paquito og Di Nenno. Månedsvis med god form betød ingenting da Sanyo/Tapia paraderte inn til 6-0 og stormende jubel i det avgjørende settet.

— Det var en taktisk seier. Det var uten tvil den beste taktiske kampen vi har spilt, sa Sanyo Gutierrez til Viaplays reporter etter kampen.

Publikumsfavorittene i Navarro Paquito og Martin Di Nenno har spilt godt hele veien frem mot finalen, men i dag stemte lite. Frustrasjonen var åpenbar - spesielt i andre sett. Det utnyttet 37 år gamle Gutierrez og hans 15 år yngre makker.

— Takk til alle som har kommet hit til arenaen og skapt liv hele uken. Takk for den varme velkomsten vi har fått - og ikke minst takk for at Sverige er med på å spre padelsporten i Europe, avsluttet en strålende fornøyd Sanyo Gutierrez.

Dette var Sanyo og Tapias første turneringsseier sammen.

Helter i går - tilbake til normalen i dag

Tamara Icardo og Delfi Brea overrasket de fleste med å slå ut verdensenerne Triay/Salazar i går. I dagens finalekamp mot Ari Sanchez og Paula Josemaria var de imidlertid tilbake til normalen. 

Første sett var en tung affære, spesielt for Icardo, og endte med 6-2 i favør Sanchez/Josemaria. Gårsdagens helter var hakket hvassere i andre sett, men kunne likevel ikke stå i mot overmakten og tapte til slutt 6-3 mot et par som til tider spilte prikkfri padel.

— Totalt sett er vi veldig fornøyde med prestasjonen vår her i Sverige, og i dag spiller vi tilnærmet perfekt, fortalte en strålende fornøyd Paula Josemaria. 

Dette var de unge spanjolenes femte WPT-seier for året.

Artikkelen handler om: