Search
Sanyo og Tapia, WPT Malmö
Foto: Photo87.se
Internasjonal Padel

Padelfeber i Malmö: — Det er helt sinnsykt her!

Det har vært god stemning i Malmö hele uken, men under lørdagens semifinaler var det til tider elektrisk. Da Sanyo og Tapia slo ut verdensenerne Galan/Lebron i tredje sett tok det fullstendig av i Malmö Arena.

Det nykomponerte paret har virkelig imponert i Sverige. I går slo de ut Fernando Belasteguin og Arturo Coello over tre sett, men i dagens semifinale nådde de nye høyder.

— Vi spilte veldig bra i første sett. I tredje sett hadde vi en matchball i mot, men vi bare gikk på videre. Dette var vår beste kamp sammen. Vi utvikler oss stadig, sa Sanyo Gutierrez etter kampen.

Malmö Arena har plass til 6000 tilskuere. Lørdag var det så godt som fullsatt, noe som skapte en fantastisk ramme rundt semifinalene.

— Det er helt sinnsykt her. Det er stort i Spania. Det er padelens fødested, men det er helt fantastisk å se utviklingen i land som Sverige, fortsatte en ekstatisk Gutierrez.

I finalen møter de det formsterke paret Paquito Navarro og Martin Di Nenno som har vært i fem strake finaler. Sist vant de WPT Cordoba.

Verdensenerne utslått på kvinnesiden også

Det var ikke bare på herresiden at verdensenerne måtte pakke sammen. Det samme gjaldt også Gemma Triay og Alejandra Salazar. De måtte strekke våpen mot Tamara Icarda og Delfi Brea. Etter et jevnt førstesett ble det fullstendig overkjøring og 6-1 i andre.

— Vi var roligere i dag. Vi løste alle situasjonene på en god måte, forklarte en behersket Tamara Icardo etter at finaleplassen var sikret.

I kvinnefinalen møter de Ariana Sanchez og Paula Josemaria - duoen som tapte finalen i Cordoba mot nettopp Triay/Salazar.

Artikkelen handler om: