Search
Foto: Håkan Tollefsen
Norsk Padel

Michael Geraghty og Richard Rogstad sterkest i Trondheim

Deler av norgeseliten var samlet til dyst så langt nord som Trondheim denne helga. Aller sterkest i rankingturneringen var Michael Geraghty og Richard Rogstad.

16 par hadde tatt turen til rankingturneringen som ble avholdt på Padelon Trondheim lørdag og søndag. Mange satte pris på muligheten for å vise seg frem utenfor Oslogryta, og arrangementet fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

Aller best var Drammens-duoen Michael Geraghty og Richard Rogstad. De beseiret Jonas Støre og Henrik Ljungberg i finalen.

— Vi er veldig fornøyd med prestasjonen vår i finalespillet. Vi spilte solid og gjorde lite feil. Vi klarte å holde konsentrasjonen hele veien, fortalte Michael Geraghty til Padel Alto Norge etter å ha vunnet finalen med settsifrene 6-2, 6-1.

Henrik Ljungberg var på det tapende laget i finalen, men klarte likevel å glede seg over prestasjonen underveis i turneringen:

— Vi spilte bedre og bedre gjennom turneringen - og vi var på vårt beste i semifinalen. Dessverre spilte vi vår desidert dårligste kamp i selve finalen. Ellers er vi veldig fornøyde og garanterer at en slik finale vil bli mer severdig for alle ved neste anledning, sier Ljungberg.

Arrangøren får ros

Flere av deltakerne påpekte at arrangementet var en suksess og at de så frem til flere arrangement rundt om i landet.

— Det var veldig gøy med ny arrangør. Herlig å være lenger nord enn Sinsenkrysset! De kom litt sent i gang med alt, men når vi først var i gang så var det utrolig bra og masse positive trøndere! Vi var en god gjeng fra Moss som storkoste oss fra start til slutt, forteller Henrik Ljungberg.

Vinneren Michael Geraghty stiller seg også bak Ljungbergs ros:

— Det var et veldig bra arrangement fra Trondheim Padelklubb på et veldig flott senter, sier den renommerte 34-åringen.

Marc Soler Colomer og Jimmy Johansson tok 3.plassen, mens Trym Wennersten og Eivind Foss kapret 4.plassen i turneringen.

Kommende helg er det ny rankingturnering på gang. Nordre Follo Padelklubb står klare som arrangører.


Artikkelen handler om: