Search
Norsk Padel

Nytt padelparadis åpnet på Økern: "Padel er elsket av alle!"

Mandag 25.oktober åpnet dørene til det splitter nye padelsenteret på Økern. Nordic Padel står bak senteret som huser ti WPT-baner og én singelbane.

Nordic Padel markedsfører seg selv som en gruppering som brenner for padel og ønsker å gi kundene et totalkonsept som ikke begrenser seg til kun tiden ute på banen. 

Senteret holder åpent fra seks om morgenen og helt frem til midnatt. De tilbyr ikke mindre enn ti baner av WPT-standard, i tillegg til en singelbane for de som måtte ønske dette. Nordic Padel trekker også frem et eget lounge-område og muligheten for å avholde møter i separate avlukker.

— Dette var en tanke vi begynte å leke med i fjor sommer. Vi har spilt mye padel i Spania og fant ut at dette var noe vi ville satse på, forteller daglig leder Tom Hauglund til Padel Alto Norge.

Det er er en lang vei fra idé til ferdig produkt, noe Hauglund kan bekrefte.

— Vi fant tidlig en kul aksjonærgruppe med blant annet Edgar Haugen som har bidratt sterkt i prosessen. Det har vært utrolig mye mer detaljer enn forventet, så prosjektet har stadig vekk blitt mer og mer omfattende. Jeg tror mange tenker det er enkelt å sette opp et padel-senter, men det kan jeg skrive en bok om at det ikke er, fortsetter Hauglund.

Stor interesse

At padelinteressen er på full fart fremover her til lands er de fleste enige i, noe de også har merket på Nordic Padel.

— Interessen er enda større enn vi trodde for ett år siden. Vi ser at dette sprer seg fort og det er utrolig å se hvor mange som faller pladask fra dag 1. Mestringsfølelsen på de første padeløktene er helt enorm, noe som gir stor motivasjon og er en sentral faktor for at padel er elsket av alle!

Via sosiale medier rapporteres det om stor aktivitet på åpningsdagen, og Hauglund selv ser veldig positivt på fremtiden for det topp moderne senteret.

— Vi har gjort en grundig jobb med å få inn mye kunder allerede før åpning, og vi vil fortsette å bruke mye tid på bedriftsmarkedet. Mange ønsker en større sosial aktivitet nå, så her er det store åpninger både for bedrifter som ønsker å prioritere fysisk fostring for de ansatte - og enkeltutøvere som ønsker å satse litt ekstra, avslutter Hauglund.

Senteret har også knyttet seg til landslagstrener Hector Palacios, samt den førsterangerte kvinnen Wanda Håbrekke som trenere, så her skulle det være store muligheter for ferdighetsutvikling for de som måtte ønske.

Artikkelen handler om: