Search
Paquito Navarro og Martin Di Nenno, Cordoba Open 2021
World Padel Tour
Internasjonal Padel

Paquito og Di Nenno vant overbevisende i Cordoba

Paquito Navarro og Martin Di Nenno har virkelig vist storform den siste tiden. Søndag fortsatte de trenden med seier i WPT Cordoba Open.

Den spansk-argentinske forbrødringen lå som et varmt, omkransende teppe rundt søndagens herrefinale i Cordoba Open. Spanjolene Paquito Navarro og Alejandro Ruiz stilte opp med sine respektive argentinske partnere i Martin Di Nenno og Franco Stupaczuk for å kjempe om tittelen i denne ukas turnering i World Padel Tour.

Veien virket å ligge åpen for Stupaczuk og Ruiz etter at de slo ut verdensenerne Juan Lebron og Alejandro Galan på lørdag, men det var før de stod ansikt til ansikt med Navarro og Di Nenno søndag ettermiddag.

Di Nenno og Navarro var klare fra start og det var tydelig at de ikke var interessert i en reprise av finaletapet i Sardegna Open i september. De brøt tidlig motstandernes serve og hadde ledelsen 4-1 etter fem games, uten å gjøre en eneste upresset feil.

Verdenstoerne avgjorde første sett etter kun 40 minutter med sifrene 6-3.

Andre sett fortsatte der det første slapp. Di Nenno og Navarro ga aldri finalemotstanderne noe håp. Nok et tidlig brudd og 6-3 seier i en kamp som aldri var jevnspilt.

Det betyr at Paquito Navarro og Martin Di Nenno har tatt sin andre turneringsseier for året. Den første kom i Barcelona Masters for en drøy måned siden.

Nå blir det to uker uten WPT-padel, før sirkuset kommer til vårt naboland Sverige for Malmö Padel Open fra 7.november.

Artikkelen handler om: