Search
Internasjonal Padel

Triay og Salazar vant igjen - til tross for dårlig start

Patty Llaguno og Virginia Riera åpnet sterkt, men da Gemma Triay og Alejandra Salazar først kom i gang var det ingen vei tilbake i Brüssel. Verdensenerne tok nok en WPT-tittel med 4-6, 6-3, 6-0 i finalen.

I deres femte strake finale var det litt klabbeføre for Triay og Salazar fra start. Motstanderne hadde betraktelig bedre glid ut fra start og tok ledelsen 4-0 i første sett før favorittene i det hele tatt klarte å sikre seg et game.

— Vi startet litt nervøst og gjorde mange feil, men vi spilte bedre etter hvert. Vi er veldig glade for å ta en seier her i Belgia, sa Gemma Triay rett etter at kampen var avgjort.

I det andre settet var det liten tvil om at det seiersvante paret hadde fått skrapt bort unødvendige distraksjoner, smurt om og var klare for å gyve løs på finalemotstanderne. Triay og Salazar gikk opp til 5-0 i settet omtrent før Llaguno og Riera fikk summet seg. De klarte å sikre seg noen trøstegame, men det var likevel langt fra nok til å vippe de dominante spanjolene av pinnen.

Tredje og avgjørende sett ble deretter en ren formalitet. Denne gang ble det ikke delt ut ett eneste trøstende game til motstanderne. 4-6, 6-3 og 6-0 vil bli stående igjen i historikken som nok et symbol på Gemma Triay og Alejandra Salazars overlegne padelstyrke i første halvdel av 2022.

— Det er en drøm for oss å kunne spille padel over hele verden - og ikke minst her i Belgia. Dette var en tøff match. Llaguno og Riera har gjort en strålende turnering og vi slet lenge med å finne vinnere, fortalte Alejandra Salazar.

Artikkelen handler om: