Search
Norsk Padel

Klart for Norgesmesterskapet 2021

Årets norske padelhøydepunkt nærmer seg med stormskritt. Fredag slås Norgesmesterskapet i gang ved PDL Center Ski. Oslo Padelklubb står parat for å losje 79 par gjennom turneringen.

Padelsporten er i stor vekst her til lands, og helgens turnering blir første mulighet til å se hvordan bredden av norsk padel har utviklet seg gjennom pandemien. Blir det de gamle travernes turnering, eller kan det dukke opp en overraskelse eller to?

Turneringen kan følges via Studio Padels sendinger (https://www.youtube.com/c/StudioPadel) for de som ønsker å se Norges beste padelspillere i aksjon.

På forhånd gir vi et lite favorittstempel til duoen Fredrik Ask/Fredrick Schaefer. Ask har allerede vist gode takter internasjonalt, mens Schaefer, som kom til semifinalen for to år siden, har storspilt i de norske turneringene den siste tiden.

Samtidig kan vi ikke glemme Michael Geraghty og Jacob Knagenhjelm som åpenbart ønsker å vise at de også har racketferdighetene i orden. 

Kjendiser i startfeltet

Tidligere denne høsten har vi bemerket oss padelferdighetene til den tidligere ishockeyproffen Anders Myrvold. 46-åringen med 33 NHL-kamper på baken deltar ikke under helgens Norgesmesterskap. Det gjør imidlertid et par andre idrettspersonligheter vi kjenner godt til.

Erik Mykland har i alle år vist prov på at han kan traktere en ball. Den uortodokse midtbanemaestroen har på det nærmeste en gudestatus på Sørlandet, og det er ikke overraskende at han har funnet kjærligheten til padel de siste årene. 50 år gamle "Myggen" representerer Kristiansand Tennisklubb og skal spille sammen med Johannes Tor Hardarson.

Ole Martin Årst er en annen representant for Kristiansand Tennisklubb. Vi har sett han hovere over seiere mot Jesper Mathiesen på sosiale medier i lang tid, men nå får vi endelig muligheten til å vurdere ferdighetsnivået opp mot norgeseliten. Årst spiller sammen med Joakim Johansen.

Padel Alto Norge følger Norgesmesterskapet i Padel tett gjennom hele helgen.

Artikkelen handler om: