Search
PadelDirekt
Norsk Padel

Norsk turnering med 30.000 kroner til vinnerduoen

Et samarbeid mellom WeLove Padel og Nordic Padel har lagt grunnlaget for en førjulsturnering med hele 30.000 kroner i førstepremiepotten.

Nordic Padel på Økern i Oslo står ikke med lua i hånda når de først åpner sitt splitter nye padelsenter. Allerede før den offisielle åpningen ble det klart at det skal avholdes en stor norsk turnering på de sylferske banene i midten av desember.

We Love Padel kunngjorde nemlig søndag at de har planer om en Pro Class for de beste spillerne, med en seierspremie på hele 30.000 skinnende blanke norske kroner.

Skjermdump Instagram WeLove Padel Norway


— Det å få 30.000 kroner til vinnerlaget var egentlig bare noe vi kunne drømme om. Nå kan vi lokke til oss noen meget gode spillere fra resten av verden. Jeg vil ikke gå ut med noen navn ennå, men det kommer spillere som er ranket innenfor topp 100, sier Lasse Sundell til Padel Alto Norge.

Store ambisjoner

WeLove Padel har allerede arrangert en rekke turneringer rundt omkring i Norge. Så sent som forrige helg var de ansvarlig for en storturnering på PDL Center Ski som samlet flere hundre spillere i kamp om gjeve premier i norsk målestokk.

— Vi jobber mye med sponsorer, slik at de som faktisk vinner skal få med seg noe av verdi hjem. I tillegg er det viktig for oss at spillerne opplever turneringene som spennende og kompetitive. Vi har fått tilbakemelding om at jevne kamper er den største trivselsfaktoren, fortsetter Sundell.

Sundell ser at padel er i en rivende utvikling i Norge og ambisjonene hans vokser i takt med interessen.

— Dette her blir et litt annerledes opplegg. Proffene er vant til god logistikk og sømløse opplevelser når de spiller turnering, så vi må gjøre vårt beste fremover. Hvis dette går så bra som vi håper så kan jeg garantere at det blir mange sinnssyke events fremover. Vi har som mål å arrangere ni store turneringer neste år, avslutter han med et glis.

Se film fra WeLove Padels arrangement i Ski her:


Artikkelen handler om: